Loading...
Loading...

Dječja dekica s imenom


Sizes

Size
Dekica

  

25.9 €

  

28.9 €

  

36.9 €

Dekica
75*110 cm 25.9 €
110*150 cm 28.9 €
155*200 cm 36.9 €

Personalizirana deka - najbolji poklon za bebe i djecu

Ako tražiš idealan i unikatan poklon za rođenje bebe ili babinje, ili si u potrazi za odgovarajućim poklonom za krštenje ili dječji rođendan, ne traži dalje jer upravo gledaš u poklon koji je oduševio mnnoštvo djece i još više roditelja.

Ovu mekanu toplu dekicu možeš personalizirati imenom djeteta. Osim ispisa imena djeteta na dekici, možeš odabrati željeni motiv iz ponuđenih te možeš odabrati i neku od 16 ponuđenih boja dekice. Sve je to vrlo jednostavno napraviti u našem konfiguratoru.

<--  -->

Besplatna personalizacija deke

Personalizacija proizvoda je ono čega se držimo od samih početaka, pa je s vremenom postala i naš zaštitni znak. Svaki naš proizvod može se prilagoditi tvojim željama, a mi ne da samo omogućujemo personalizaciju, već je i potičemo.

Za razliku od drugih online trgovina, kod nas je personalizacija potpuno besplatna. Ne postoje dodatne naknade za dodavanje imena vaše bebe ili djeteta na proizvod, niti se naplaćuje personalizacija po broju slova.

Za one koji preferiraju deku bez personalizacije ili bez sličice, naš konfigurator nudi mogućnost izbora opcije za uklanjanje sličice, dok je za dekicu bez imena bebe ili djeteta dovoljno ostaviti polje za upis imena prazno.

<--  -->

Kvalitetna izrada

Preko 2000 Facebook i 250 Google pozitivnih recenzija dokaz su da je kvaliteta naših proizvoda neupitna. Ni ova dekica nije iznimka kada pričamo o kvaliteti. Štoviše, među brojnim recenzijama, upravo je dekica ta koja je primila najviše komplimenata.

Redovito primamo pohvale, ali nam posebno znače one koje stižu od roditelja čija djeca već godinama s ponosom koriste svoju unikatnu dekicu. Dekice su dio naše ponude od samog osnivanja branda, ali smo ih neprestano unaprijeđivali do savršenstva.

Od jednostavnog održavanja i visokokvalitetnog materijala do preciznog strojnog veza kojim se izvezuje željeni motiv i ime bebe ili djeteta, ova dekica je nešto što svako dijete jednostavno mora imati.

Zanimljivost je da je dekica drugi proizvod po redu kojeg smo ponudili, odmah iza jastučića, no na listi najprodavanijih proizvoda obara sve rekorde.

<--  -->

Veliki izbor boja

Tijekom godina, pažljivo smo slušali vaše želje i proširivali paletu boja naših dekica. Danas se možemo pohvaliti s impresivnih 16 boja dostupnih u našem konfiguratoru. U konfiguratoru ćete definitivno imate pune ruke posla slagajući najbolju kombinaciju motiva i boja, od onih svjetlijih poput bijele, biserno sive, svijetlo zelene, svijetlo plave, blijedo roze i bež, pa sve do tamnijih poput tamno ljubičaste, mornarsko plave, kraljevsko plave, crvene i tamno sive.

Unaprijed se ispričavamo što ćemo ti potrošiti puno vremena za odabir idealne boje. 😅

Dostupne veličine

Iako smo u naše veliko putovanje krenuli samo s jednom veličinom dekice, danas ih imamo čak tri: 75*110 cm, 110*155 cm i 155*200 cm. Najmanja veličina dekice je za bebe i djecu do otprilike 2.-3. godine života, dekice srednje veličine su za djecu s minimalno 3 godine, a najveće su za djecu koja su te već prešišala u visini 🤣

Brza isporuka

U recenzijama naših zadovoljnih kupaca nerijetko ćete naići na pohvale za brzu proizvodnju i isporuku. I na to smo jako ponosni! 😍

Jasno nam je da se pokloni uvijek kupuju u zadnji čas, pa smo se bacili na posao i maksimalno skratili vrijeme proizvodnje. Zato naše proizvode nećeš čekati kao da nas je briga za tebe i tvoje poklone, nego ćemo u ovaj izazov ući kao da se baš radi o našem poklonu.

Ipak, ovdje ti ne možemo napisati vrijeme potrebno za proizvodnju i dostavu dekice jer je ono varijabilno te ovisi o gužvi u kojoj se trenutno nalazimo. No, tu informaciju svakako možeš naći u košarici, nakon što proizvod dodaš u nju. To vrijeme dostave definitivno možeš uzeti zdravo za gotovo, jer ga se držimo kao da je najbitnije na svijetu. 😀

Sastav materijala

Dekica je izrađena od visokokvalitetnog 100% poliestera. Materijal je savršen za zimske dekice zbog svoje izvrsne sposobnosti zadržavanja topline, nadmašujući druge materijale po tom pitanju. Također, ovakav sastav materijala omogućava vrlo lako održavanje te dugotrajnost.

Ako za svoje dijete želiš samo dekice od 100% pamučnog materijala, i za to imamo rješenje! Nešto niže ćeš pronaći 100% pamučnu dekicu s jednakim mogućnostima personalizacije.

<--  -->

Mogućnost kreiranja setova

Još jedna dobra stvar u našoj web trgovini je mogućnost kreiranja setova proizvoda. Tako ćeš ovaj proizvod moći kupiti u setu s odgovarajućim jastučićem, ili u setu s jastučićem i ručnikom. Vjeruj nam da se isplati i to pogledati. Linkovi na te proizvode su niže.

Personalizirani dječji set - jastučić i dekica

<--  -->

Personalizirani dječji set - jastučić, dekica i ručnik

<--  -->

Unlock an extra

% discount

by subscribing to our newsletter!

Please provide a valid email.