Loading...

Price 25.9 €
Price 27.9 €
Price 29.9 €

Pončo
Od 1 do 2 godine 25.9 €
Od 3 do 4 godine 27.9 €
Od 5 do 6 godina 29.9 €

Pončo za plažu - ručnik za bebe i djecu koji će olakšati svako ljetovanje

Pripremi svoju djecu za ljetne avanture uz naš personalizirani dječji pončo! Idealan je za plažu i more, ali i neizbježan za kupanje na bazenima i toplicama. Osim toga, biti će i od velike koristi nakon svakog kupanja kod kuće.

Ovaj personalizirani dječji pončo izrađen je od 100% pamuka vrhunske kvalitete i izrazite mekoće, pa pruža udobnost i zaštitu od sunca, te veliku sposobnost upijanja. Jednom kada svoje dijete umotaš u ovaj pončo, obični ručnici postat će prošlost. 😜

<--  -->

Sastav materijala

Pončo je izrađen od 100% pamučnog materijala, što ga čini sigurnim za dječju kožu. Materijal ima dobra upijajuća svojstva, brzo se suši te štiti dječju kožu od sunca.

Besplatna personalizacija ponča

Naša predanost personalizaciji proizvoda traje od samih početaka, što ju je učinilo jednim od naših prepoznatljivih obilježja. Svaki proizvod iz naše ponude može se prilagoditi tvojim željama, a mi ne samo da omogućujemo personalizaciju, već je i aktivno potičemo.

Za razliku od drugih online trgovina, kod nas personalizacija dječjeg ponča ne donosi nikakve dodatne troškove. Dodavanje imena tvojeg djeteta na pončo je potpuno besplatno, bez dodatnih naknada za broj slova ili slično. 😀

Za kupce koji preferiraju jednostavniji pončo bez personaliziranih detalja ili sličica, naš konfigurator omogućava odabir opcije kojom se ti elementi mogu izostaviti. Ako ne želiš dodati ime djeteta na pončo, jednostavno preskoči unos imena u predviđeno polje.

<--  -->

Kvalitetna izrada i jednostavno održavanje

Više od 2000 pozitivnih recenzija na Facebooku i 250 na Googleu potvrđuju kvalitetu naših proizvoda. Ni ovaj dječji pončo nije iznimka kada je riječ o kvaliteti.

Jednostavno održavanje, visokokvalitetni materijal i precizni strojni vez kojim se izvezuje željeni motiv i ime djeteta čine ovaj pončo nečim što svako dijete jednostavno mora imati.

<--  -->

Inspirativni motivi i boje

Od veselih životinjica, do uvijek zanimljive lopte, automobila i traktora, naša kolekcija motiva neće te ostaviti bez izbora.

Korištenjem našeg konfiguratora, zasigurno ćeš uživati birajući između raznih kombinacija motiva i boja. Od svjetlijih nijansi poput svijetlo sive i bež do tamnijih kao što su kraljevsko plava, crvena, tamno roza i tamno siva.

Unaprijed se ispričavamo što ćeš potrošiti puno vremena tražeći savršenu kombinaciju boja i motiva. 😅

A za još bolji doživljaj (i uštedu vremena, nadamo se 😉), izbor savršene kombinacije boje i motiva prepusti djetetu, budućem vlasniku ovog prekrasnog ponča.

<--  -->

Dostupne veličine

  • Od 1 do 2 godine: širina 55 cm, visina 55 cm
  • Od 3 do 4 godine: širina 65 cm, visina 65 cm
  • Od 5 do 6 godina: širina 70 cm, visina 74 cm
<--  -->

Brza isporuka

U recenzijama naših zadovoljnih kupaca često ćeš naići na pohvale za brzu proizvodnju i isporuku. Na to smo izuzetno ponosni! 😍

Svjesni smo da se pokloni često kupuju u zadnji čas, pa smo maksimalno skratili vrijeme proizvodnje. Naše proizvode nećeš dugo čekati jer se trudimo isporučiti ih kao da su naši vlastiti pokloni.

Ipak, ovdje ti ne možemo napisati vrijeme potrebno za proizvodnju i dostavu jer je ono varijabilno te ovisi o gužvi u kojoj se trenutno nalazimo. No, tu informaciju svakako možeš naći u košarici, nakon što proizvod dodaš u nju. To vrijeme dostave definitivno možeš uzeti zdravo za gotovo, jer ga se držimo kao da je najbitnije na svijetu. 😀

Ako trebaš još hitniju dostavu, i za to imamo rješenje. Naime, u košarici nudimo mogućnost nadoplate za ultra brzu proizvodnju i isporuku. Zato ovaj put nećeš morati tražiti alternativno rješenje.

Unlock an extra % discount

by subscribing to our newsletter!

Please provide a valid email.