Loading...

Price 52.99 €
Price 59.99 €

Vreća za sjedenje
Od 2. do 9. godine 52.99 €
Od 10. godine 59.99 €

Dječja vreća za sjedenje s imenom djeteta - idealan personalizirani dječji poklon

Oprez! Ova Vreća za sjedenje može uzrokovati nekontrolirano ljenčarenje. Koristiti oprezno! 😜 Iako prethodna izjava nije daleko od istine, ne želimo vas preplašiti. Ionako vreća nije za vas nego za djecu koja imaju pravo na pokoje ljenčarenje 😅

Ljenčarenje je definitivno neizbježno, no vreća će se ipak najviše koristiti za dječju igru i ludorije.

<--  -->

Idealna za svaki prostor

Zahvaljujući svom šarmantnom dizajnu i kompaktnim dimenzijama, ova vreća za sjedenje savršeno se uklapa u svaku dječju sobu, dnevni boravak ili čak balkon. Lako se premješta i prilagođava vašim potrebama.

<--  -->

Besplatna personalizacija vreće za sjedenje

Personalizacija proizvoda je ono čega se držimo od samih početaka, pa je s vremenom postala i naš zaštitni znak. Svaki naš proizvod može se prilagoditi tvojim željama, a mi ne da samo omogućujemo personalizaciju, već je i potičemo.

Za razliku od drugih online trgovina, kod nas je personalizacija potpuno besplatna. Ne postoje dodatne naknade za dodavanje imena vaše bebe ili djeteta na proizvod, niti se naplaćuje personalizacija po broju slova. Tako da ćeš vreću za sjedenje moći dekorirati imenom svojeg djeteta bez dodatnih troškova.

Za one koji preferiraju vreću bez personalizacije ili bez sličice, naš konfigurator nudi mogućnost izbora opcije za uklanjanje sličice, dok je za vreću bez imena djeteta dovoljno ostaviti polje za upis imena prazno.

Kvalitetna izrada i jednostavno održavanje

Preko 2000 Facebook i 250 Google pozitivnih recenzija dokaz su da je kvaliteta naših proizvoda neupitna. A ni vreća za sjedenje svojom kvalitetom ne odstupa od ostalih proizvoda.

Proizvod je izrađen od materijala vrhunske kvalitete. Čvrsta presvlaka i unutarnja vreća punjena stiroporom pružaju dugotrajnost i izdržljivost. Vez koji se koristi za apliciranje motiva i imena na proizvod je precizan i visokokvalitetan, te je otporan na ispiranje, što ga čini superiornim u usporedbi s tiskanim proizvodima.

Inspirativni motivi i boje

Od veselih životinjica, do uvijek zanimljive lopte, automobila i traktora, naša vas kolekcija motiva neće ostaviti bez izbora.

Prilikom korištenja našeg konfiguratora, zasigurno ćeš se zabaviti birajući između raznih kombinacija motiva i boja, od svjetlijih nijansi poput svijetlo sive i bež, do tamnijih kao što su tamno ljubičasta, kraljevsko plava, crvena, tamno roza i tamno siva.

Unaprijed se ispričavamo što ćeš potrošiti puno vremena tražeći savršenu kombinaciju boja i motiva. 😅

A za još bolji doživljaj (i uštedu vremena, nadamo se 😉), izbor savršene kombinacije boje i motiva prepusti djetetu, budućem vlasniku ove personalizirane vreće za sjedenje.

Dostupne veličine

Godinama je vreća za sjedenje bila dostupna u samo jednoj veličini, za djecu do 10. godine, ali smo nedavno uveli i veće dimenzije vreće, da bi i djeca starija od 10 godina mogla uživati u njima.

Brza isporuka

U recenzijama naših zadovoljnih kupaca nerijetko ćete naići na pohvale za brzu proizvodnju i isporuku. I na to smo jako ponosni! 😍

Jasno nam je da se pokloni uvijek kupuju u zadnji čas, pa smo se bacili na posao i maksimalno skratili vrijeme proizvodnje. Zato naše proizvode nećeš čekati kao da nas je briga za tebe i tvoje poklone, nego ćemo u ovaj izazov ući kao da se baš radi o našem poklonu.

Ipak, ovdje ti ne možemo napisati vrijeme potrebno za proizvodnju i dostavu jer je ono varijabilno te ovisi o gužvi u kojoj se trenutno nalazimo. No, tu informaciju svakako možeš naći u košarici, nakon što proizvod dodaš u nju. To vrijeme dostave definitivno možeš uzeti zdravo za gotovo, jer ga se držimo kao da je najbitnije na svijetu. 😀

Ako trebaš još hitniju dostavu, i za to imamo rješenje. Naime, u košarici nudimo mogućnost nadoplate za ultra brzu proizvodnju i isporuku. Zato ovaj put nećeš morati tražiti alternativno rješenje.

Unlock an extra % discount

by subscribing to our newsletter!

Please provide a valid email.